Zechstein Indoor Soccer

Zechstein Indoor Soccer keert terug na een succesvolle 1e editie

Gedurende de Kerstvakantie zal het Indoorcentrum in Veendam weer geheel in het teken staan van zaalvoetbal. Vorig jaar beleefde dit nieuw opgezette zaalvoetbal toernooi een zeer succesvolle 1e editie!  Destijds bestond het deelnemersveld uit maar liefst 70 teams afkomstig uit de drie noordelijke provincies. Net als vorig jaar is het toernooi opgezet voor een brede doelgroep. Zo kunnen teams uitkomend in de categorieën JO13, JO15, JO17, JO19, Dames, Senioren en 35+ zich vanaf half september weer aanmelden.

Dit jaar vindt het toernooi plaats op: 23, 24, 27, 28, 29 december 2019 & 2 en 3 januari 2020

Groter deelnemersveld
In tegenstelling tot de 1e editie van het Zechstein Indoor Soccer hebben we dit jaar plek voor zo’n 100 teams, dat zijn 30 teams meer t.o.v. van vorig jaar! We hebben gemerkt dat het animo voor bepaalde categorieën vrij groot is, waardoor wij de keuze gemaakt hebben in bepaalde categorieën meer teams toe te laten.

Ten tweede heeft de organisatie gekozen om uitsluitend veldvoetbal teams toe te laten tot het toernooi. Waar vorig jaar in bepaalde categorieën nog enkele zaalvoetbal teams deel namen, zullen we dat dit jaar niet toestaan. De voornaamste reden hiervoor is om het toernooi eerlijker te laten verlopen. Verder zal er in de categorieën waar om prijzengeld gespeeld wordt gecontroleerd worden op spelerspassen. Om te waarborgen dat de deelnemende spelers ook daadwerkelijk uitkomen voor de veldvoetbal clubs waar ze in meespelen.

Grotere prijzenpot
Naast het deelnemersveld is ook de prijzenpot uitgebreid. Waar het prijzengeld vorig jaar in totaal €1.100 euro bedroeg, is de prijzenpot dit jaar gevuld met maar liefst €2.000,- euro! Dit gezien het feit dat er plek is voor meer teams, en het dus moeilijker wordt om de finales te bereiken.

De categorie Senioren is namelijk met 10 teams uitgebreid, waardoor er in totaal plek is voor 30 senioren teams. In de categorie Dames worden er twee teams toegevoegd waardoor dat op een totaal van 12 teams komt.

 Start inschrijving
Achter de schermen zijn we druk bezig om alles gereed te maken voor de 2e editie van het Zechstein Indoor Soccer. Zo wordt er op moment druk gewerkt aan de website. Men kan zich vanaf 2 oktober via deze website aanmelden voor het Zechstein Indoor Soccer 2019/2020.

Inschrijfgeld jeugdcategorieën = €25,- per team
Inschrijfgeld Senioren & Dames = €40,- per team
Inschrijfgeld 35+ = €25,- per team

Website: www. indoorsoccer-veendam.nl
Facebook: @Zechsteinindoorsoccer
E-mail: info@indoorsoccer-veendam.nl