Zechstein Indoor soccer

Het Zechstein Indoor soccer toernooi vindt plaats in de winterstop van het voetbalseizoen 2018/2019. Op 27, 28 en 29 december en op 3 en 4 januari zal dit toernooi in het Indoorcentrum Veendam groots georganiseerd worden. De locatie beschikt over twee sporthallen, de Parkstadhal en de Sorghvliethal. Dit maakt het een unieke locatie voor een Indoor soccer toernooi!

Het toernooi wordt georganiseerd voor junioren en senioren. De jeugd vanaf 11 tot en met 19 jaar kunnen deelnemen aan het toernooi. Dat betekent dat de teams verdeeld worden over de categorieën: Jo 13, Jo 15, Jo 17, Jo 19 en senioren. Ook zal er een categorie voor de dames zijn. Door de opkomst van het damesvoetbal mogen wij hierin niet achterblijven.

Op de speeldagen zal er een ochtend-, middag- en avondprogramma zijn. Hierin speelt de jeugd om bekers en één wisselbokaal per categorie. De senioren en dames spelen om nader vast te stellen geldprijzen. Op de dagen 27, 28 en 29 december 2018 vinden de voorrondes plaats. Op 3 en 4 januari wordt er gespeeld om de prijzen. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams zullen de speeldagen ingedeeld worden. Bij veel aanmeldingen kan hier een extra dag aan worden toegevoegd. Bij een kleiner deelnemersveld kan er een dag worden weggestreept.

Het toernooi wordt georganiseerd door de Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam. Naast het voetbal is het de bedoeling om iets extra’s neer te zetten. Dit kan door middel van live muziek tijdens de finaledag.

Ten eerste is het van belang dat verenigingen zich inschrijven voor het Indoor soccer toernooi. Aan het begin van het voetbalseizoen 2018/2019 kan men zich aanmelden voor dit toernooi. Door middel van een nieuwsbrief zullen wij verenigingen uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe op de hoogte brengen van de opzet. In de maand september zal blijken of er voor alle categorieën voldoende animo is.

Contact:

Indoorcentrum Veendam
Jan Salwaplein 1
9641 LN, Veendam
info@indoorsoccer-veendam.nl
06-54330735 / 06-51098824